Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin arkadaşlarını görmek

Rüyada sevgilinin arkadaşlarını görmek

Rüyada sevgilinin arkadaşlarını görmek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, geleceğe dair planlar yapacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, hayallerinin suya düşeceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, sosyal konumunun değişeceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin arkadaşlarını gördüyseniz:

  • Kendinize esnek veya yalnız zaman ayırabilmek için gereken her değişikliği yapmanızda fayda var.

Rüyada sevgilinin erkek arkadaşını görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek zorlukların son bulacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının sevgilin olduğunu görmek hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşla sevgili olmak zararların yakında telafi edileceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşımın sevgilisiyle öpüşmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine delalet eder.

Rüyada en yakın arkadaşla sevgili olmak sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, arkasından iyi konuşulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşı sevgilisiyle görmek olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının sevgilisini görmek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments