Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşın sevgilisiyle öpüşmek

Rüyada arkadaşın sevgilisiyle öpüşmek

Rüyada arkadaşın sevgilisiyle öpüşmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, huzur içinde yatacağına, itibar edineceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşın sevgilisiyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Karara varmanız veya seçim yapmanız gereken konularda en yararlı alternatifi bulmanızı sağlayacak bilgiler beklenmedik şekilde elinize geçebilir ya da alışılmadık türde bilgiler edinebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin erkek arkadaşını görmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok iyi işler ortaya konacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle birlikte olmak kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine işaret eder.

Rüyada bir arkadaşını sevgilin olarak görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını sevgilinle görmek şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada arkadaşımı sevgilisiyle görmek yaşadığı muhitin yenileneceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını sevgilin olarak görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşımın sevgilisiyle öpüşmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments