Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını sevgilin olarak görmek

Rüyada arkadaşını sevgilin olarak görmek

Rüyada arkadaşını sevgilin olarak görmek rakiplerini alt edeceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, daha rahat para kazanacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını sevgilin olarak gördüyseniz:

  • Aşkta huzursuzluk yaşayacaksınız.

Rüyada arkadaşınla sevgilisini görmek sorunların biteceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, malında zulüm meydana gelmesine delalet eder.

Rüyada eski sevgili ve arkadaşını görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle birlikte olmak onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, giderileceğine tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşla sevgili olmak gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını sevgilisiyle kavga ederken görmek layık olduklarına sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşı sevgili görmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine inanılır.

Rüyada en yakın arkadaşıyla sevgili olmak hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, kafasını toparlayacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sevgilin olduğunu görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments