Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı ruj almak

Rüyada kırmızı ruj almak

Rüyada kırmızı ruj almak büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, toplumda yükseleceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine inanılır.

Rüyada kırmızı ruj almak gördüyseniz:

  • İdeal arkadaşın peşinde koşarken hiçkimsenin kusursuz olamayacağını aklınızdan çıkarmayın.

Rüyada kendine kırmızı ruj sürmek huzursuzluklarından kurtulacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine delalet eder.

Rüyada dudağa kırmızı ruj görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına yorulur.

Rüyada birinin kırmızı ruj sürdüğünü görmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı rujlu birini görmek kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı rujlu kadın görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kırmızı ruj almak hastalıkların son bulacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı ruj satın almak hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments