Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı mercimek dağıtmak

Rüyada kırmızı mercimek dağıtmak

Rüyada kırmızı mercimek dağıtmak kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı mercimek dağıtmak gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda şanslısınız.

Rüyada kırmızı mercimek dağıtmak her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına delalet eder.

Rüyada mercimek çorbası dağıtmak sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada kurtlu kırmızı mercimek görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı mercimek pişirmek gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı mercimek satın almak yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı mercimek ayıklamak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, önemli kişi haline geleceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı mercimek görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, dişe diş savaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı mercimek köftesi görmek yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, tazeleneceğine, mal ve mülk sahibi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments