Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı mercimek ayıklamak

Rüyada kırmızı mercimek ayıklamak

Rüyada kırmızı mercimek ayıklamak hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı mercimek ayıklamak gördüyseniz:

  • Yerine getirmesi zor çok fazla anlaşma, iş ya da plan sizi bekliyor olabilir.

Rüyada kırmızı mercimek ayıklamak kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine alamet eder.

Rüyada mercimek ayıklamak hayatından nefret duygusunu atacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil mercimek ayıklamak afiyette olacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı biber ayıklamak çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı mercimek satın almak çok büyük başarılar kazanılacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine yorulur.

Rüyada kırmızı mercimek pişirmek her zaman çok başarılı olacağına, hedeflerini tutturacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı mercimek köftesi görmek hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına delalettir.

Rüyada kırmızı mercimek çorbası yapmak kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments