Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercimek yemeği pişirmek

Rüyada mercimek yemeği pişirmek

Rüyada mercimek yemeği pişirmek yaşadığı zorluğun biteceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, sağlığını da kaybedeceğine, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine tabir olunur.

Rüyada mercimek yemeği pişirmek gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletebilir, belli davranış biçimlerinizin üzerinden geçebilirsiniz.

Rüyada mercimek yemeği pişirmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil mercimek yemeği pişirmek kötü ve tatsız sözler işiteceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası pişirmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine delalet eder.

Rüyada mercimek çorba pişirmek çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mercimek çorbası pişirmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine delalettir.

Rüyada mercimek pişirdiğini görmek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine delalettir.

Rüyada mercimekli pilav pişirmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına yorulur.

Rüyada mercimekli bulgur pilavı pişirmek malında azalmaya, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments