Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı kuru üzüm görmek

Rüyada kırmızı kuru üzüm görmek

Rüyada kırmızı kuru üzüm görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, hayatının kolaylaşacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına, şansının kendinden yana olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı kuru üzüm gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, iş birlikleriniz veya ilişkileriniz kendinizin çok dışında işler yapmanıza veya kendinizi kutuya hapsedilmiş hissetmenize neden oluyor olabilir.

Rüyada kırmızı kuru üzüm görmek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, duygularını açığa vuracağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada sarı kuru üzüm görmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına, büyük paralar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada birine kuru üzüm vermek herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada kuru incir ve üzüm görmek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına delalettir.

Rüyada kuru üzüm satın almak büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, zararların telafi edileceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru kara üzüm görmek işinde büyük başarı elde edeceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, gitmediği yerlere gideceğine inanılır.

Rüyada kuru üzüm görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, maddi gücünün artacağına işarettir.

Rüyada kuru üzüm satmak saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments