Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine kuru üzüm vermek

Rüyada birine kuru üzüm vermek

Rüyada birine kuru üzüm vermek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, hayatın yoluna gireceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işarettir.

Rüyada birine kuru üzüm vermek gördüyseniz:

  • Değişik zamanlarda değişik tepkiler gösterebilirsiniz.

Rüyada kuru üzüm görmek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kuru üzüm görmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru üzüm satın almak içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara üzüm kurusu görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı kuru üzüm görmek kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, çok para kazanılacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru siyah üzüm almak karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada kuru siyah üzüm yemek işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah üzüm kurusu görmek rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, huzurunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments