Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı kuru üzüm görmek

Rüyada sarı kuru üzüm görmek

Rüyada sarı kuru üzüm görmek karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı kuru üzüm gördüyseniz:

  • Başkalarının öneri ya da tavsiyelerine göre davranmanız, da ha fazla şanslı olabilecek kararlar almanızı engelleyebilir.

Rüyada sarı kuru üzüm görmek çok yoğun çalışacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru sarı üzüm görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada sarı kuru üzüm yemek işlerden yana başarılar elde edileceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru sarı üzüm yemek yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, sıkıntıların biteceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah üzüm kurusu görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kuru üzüm bağı görmek tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada çuvalla kuru üzüm görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada çekirdeksiz kuru üzüm görmek işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments