Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru üzüm görmek

Rüyada kuru üzüm görmek

Rüyada kuru üzüm görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, ömrünün de uzun olacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına inanılır.

Rüyada kuru üzüm gördüyseniz:

  • Gerçek problemlere odaklanmalısınız.

Rüyada kuru üzüm görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada ceviz ve kuru üzüm görmek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, yüzlerin asılacağına inanılır.

Rüyada kuru üzüm bağı görmek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kuru kayısı ve kuru üzüm görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, ticaretin önünün açılacağına, eş ve evlat sahibi olacağına yorulur.

Rüyada sarı kuru üzüm yemek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru siyah üzüm görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına işarettir.

Rüyada birine kuru üzüm görmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru üzüm leblebi görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments