Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı kol saat görmek

Rüyada kırmızı kol saat görmek

Rüyada kırmızı kol saat görmek isteklerine kavuşacağına, planların aksayacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, yapılan hataların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı kol saat gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız veya sunduklarınız bazı kişilerin hakkınızdaki düşüncelerini değiştirebilir.

Rüyada kırmızı kol saat görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada koluna kırmızı saat takmak sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, yüzlerin asılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kol saati görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına inanılır.

Rüyada kırmızı kol saati takmak ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kol saati çalmak çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına işarettir.

Rüyada birinden kol saati hediye almak kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kolunda saat görmek sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına işarettir.

Rüyada koluna saat taktığını görmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments