Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kolunda saat görmek

Rüyada başkasının kolunda saat görmek

Rüyada başkasının kolunda saat görmek ettikleri duanın kabul olacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının kolunda saat gördüyseniz:

  • Uzun zamandır kafanızda olan veya uzun vadeli bir hedefiniz daha ulaşılabilir bir hal alıyor.

Rüyada siyah kol saat görmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada yeni kol saati takmak hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına tabir olunur.

Rüyada kol saati görmek aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, heveslerinin de azalacağına tabir olunur.

Rüyada güzel kol saati takmak yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, imkanlarının genişleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kol saat leri bulmak eline yeni fırsatların geçeceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, başarıyla geleceğine işaret eder.

Rüyada birden fazla kol saati görmek kara kara düşünür olacağına, yeteneklerini geliştirmeye, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada kırmızı kol saat görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine kol saati vermek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments