Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol saati çalmak

Rüyada kol saati çalmak

Rüyada kol saati çalmak sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, kendisini eve kapatacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol saati çalmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız kendi yollarından değil, sizin yolunuzdan gitme kararı alabilir.

Rüyada kol saati çalmak işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, stresten uzaklaşılacağına işarettir.

Rüyada saati çaldırmak kar elde edileceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada saat çaldırmak maddi olarak güç kaybedeceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına tabir olunur.

Rüyada altın saat çalmak yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine delalet eder.

Rüyada saat çaldığını görmek çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, konforunun artacağına, kısmetinin hep açık olacağına yorulur.

Rüyada saat çalmak kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine inanılır.

Rüyada saatini çaldırmak önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine işaret eder.

Rüyada kol saati kordonu görmek kısmetin açılacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments