Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı gül takmak

Rüyada kırmızı gül takmak

Rüyada kırmızı gül takmak kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı gül takmak gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar yaşamınızı bozabilir.

Rüyada kırmızı gül takmak muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada saça kırmızı gül takmak borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, çok iyi işler ortaya konacağına yorulur.

Rüyada siyah gül takmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada gül takmak sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçına gül takmak kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, onlardan taraf hayır göreceğine tabir olunur.

Rüyada başına gül takmak insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine rivayet eder.

Rüyada saça gül takmak daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada dikenli kırmızı gül görmek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments