Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçına gül takmak

Rüyada saçına gül takmak

Rüyada saçına gül takmak bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada saçına gül takmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların belli bir şekilde ilerlemesini istiyor ya da umut ediyorsanız en ince detayına kadar yönetmeye çalışmamanızda fayda var.

Rüyada saçına gül takmak yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerin daha kötüye gideceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına delalettir.

Rüyada saça gül takmak duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına işaret eder.

Rüyada saça kırmızı gül takmak bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, çok pişmanlık duyacağına yorulur.

Rüyada siyah gül takmak destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı gül takmak muradın yerine geleceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine delalettir.

Rüyada başına gül takmak çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Rüyada gül takmak yeni bir işte tartışma yaşanacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına yorulur.

Rüyada saçında kırmızı gül görmek yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, muradın olacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments