Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başına gül takmak

Rüyada başına gül takmak

Rüyada başına gül takmak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başına gül takmak gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizin en iyisini yapmalısınız.

Rüyada başına gül takmak kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına inanılır.

Rüyada başında gül görmek refaha erileceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başında beyaz gül görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına inanılır.

Rüyada başına gül dökmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, çok mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada saça kırmızı gül takmak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada saça gül takmak kazancınızın artacağına, sorunların artacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gül takmak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı gül takmak dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments