Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül takmak

Rüyada gül takmak

Rüyada gül takmak hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, herkesten ileriye gideceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, kazancının daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gül takmak gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişileri inceleyerek size daha çok uyan yollar veya alışkanlıklar bulabilirsiniz.

Rüyada saçına gül takmak maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah gül takmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saça kırmızı gül takmak iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine tabir olunur.

Rüyada gül takmak maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine alamet eder.

Rüyada saça gül takmak çok üst mevkilere geleceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başına gül takmak doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, para yatıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı gül takmak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına işaret eder.

Rüyada erkek gülen bebek görmek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments