Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saça gül takmak

Rüyada saça gül takmak

Rüyada saça gül takmak işindeki verimliliğinin düşeceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, maddi gücünün yerine geleceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saça gül takmak gördüyseniz:

  • Fazla iyimser düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada saçına gül takmak işten güçten elini eteğini çekeceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada saça kırmızı gül takmak sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, mevki kaybına uğrayacağına delalet eder.

Rüyada saça gül takmak eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı gül takmak sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada gül takmak bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına işaret eder.

Rüyada başına gül takmak ticaretinin ilerleyeceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada siyah gül takmak yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada saçında kırmızı gül görmek bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, haksızlık edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments