Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah gül takmak

Rüyada siyah gül takmak

Rüyada siyah gül takmak güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, para kazanmasına da vesile olacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada siyah gül takmak gördüyseniz:

  • Hayatınız boyunca belli modellere veya kurallara bağlı kalmış olsanız da, her zaman farklı yaklaşımlarla da ilerlenebileceğini biliyorsunuz.

Rüyada siyah gül takmak eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada saça gül takmak ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, çok daha fazla adım atacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada saça kırmızı gül takmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, zorlukların kolayca aşılacağına inanılır.

Rüyada gül takmak maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada başına gül takmak bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada saçına gül takmak eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı gül takmak doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına inanılır.

Rüyada siyah gül görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments