Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı göz kalemi görmek

Rüyada kırmızı göz kalemi görmek

Rüyada kırmızı göz kalemi görmek bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, saygınlık göreceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada kırmızı göz kalemi gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun yeni girişimlerde bulunmaktan korkmayın.

Rüyada kırmızı göz kalemi görmek eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah göz kalemi almak hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine işarettir.

Rüyada gözlere kalem çekmek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah göz kalemi sürmek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada kahverengi göz kalemi görmek stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, dünya malına kavuşulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözüne mavi kalem çekmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada göz kalem sürmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına tabir olunur.

Rüyada gözüne yeşil kalem sürmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments