Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı ve beyaz elma görmek

Rüyada kırmızı ve beyaz elma görmek

Rüyada kırmızı ve beyaz elma görmek eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı ve beyaz elma gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işleriniz ya da sorumluluklarınız olması sizi engellese de, bir şeyleri durdurmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada kırmızı ve beyaz elma görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına işarettir.

Rüyada kırmızı elma görmek sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sepet kırmızı elma görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, çok sevineceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalettir.

Rüyada parlak kırmızı elma görmek faydalı şeyler yapacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, yıpranacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük kırmızı elma görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki kırmızı elma görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil kırmızı elma görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalından kırmızı elma koparmak aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, güçten düşeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments