Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine kırmızı elma vermek

Rüyada birine kırmızı elma vermek

Rüyada birine kırmızı elma vermek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına delalettir.

Rüyada birine kırmızı elma vermek gördüyseniz:

  • Dost bildiğiniz kimselere fazla güvenmeyin.

Rüyada iki kırmızı elma görmek kendinden emin adımlar atacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı elma toplamak sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı elma yediğini görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada küçük kırmızı elma görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, zenginlik elde edeceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı elma satmak üzüleceğine, yıkılacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada iki tane kırmızı elma görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, yaşanan yokluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı elma dağıtmak maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pazardan kırmızı elma almak devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments