Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı ve kırmızı elma görmek

Rüyada sarı ve kırmızı elma görmek

Rüyada sarı ve kırmızı elma görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, sevinç gözyaşları dökmeye yorulur.

Rüyada sarı ve kırmızı elma gördüyseniz:

  • Belli ilişkiler veya düzenlemelerin yapılandırılması konusunda inisiyatif kullanmanızda fayda var.

Rüyada sarı kırmızı elma görmek ziraat ve harmandan fayda görmeye, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı sarı elma görmek içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine yorulur.

Rüyada sarı ve kırmızı elma görmek kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, işinde de büyük başarılara imza atacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı elma dağıtmak içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı elma koparmak ekmek bulamayacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalında kırmızı elma görmek sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalettir.

Rüyada kırmızı elma yemek işsiz ve aşsız kalmayacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı elma aldığını görmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, ailesini de mutlu edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments