Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı sarı elma görmek

Rüyada kırmızı sarı elma görmek

Rüyada kırmızı sarı elma görmek büyük sıkıntılar içine gireceğine, malının ve parasının ziyan olacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı sarı elma gördüyseniz:

  • Başladığınız şeyleri bitirmelisiniz.

Rüyada sarı kırmızı elma görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı ve kırmızı elma görmek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı sarı elma görmek hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına işarettir.

Rüyada birinden kırmızı elma almak kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına inanılır.

Rüyada kırmızı elma toplamak sağlık sorunlarının biteceğine, önemli işlere imza atacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada küçük kırmızı elma görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı elma satmak yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı elma aldığını görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments