Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz yorgan yıkamak

Rüyada beyaz yorgan yıkamak

Rüyada beyaz yorgan yıkamak aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, düşünmeden hareket edeceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yorgan yıkamak gördüyseniz:

  • Belli bir konunun başında bulunan bir kişiyle sorun yaşayabilirsiniz.

Rüyada beyaz yorgan yıkamak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yorganı yıkamak işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına delalettir.

Rüyada yün yorgan yıkamak her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına inanılır.

Rüyada kirli yorgan yıkamak maddi anlamda çok ileri gidileceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına rivayet eder.

Rüyada yorgan yıkamak uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorgan yüzü yıkamak bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, gam ve keder çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yatak yorgan yıkamak yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada yorgan yıkadığını görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, afiyette olacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments