Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaka takmak

Rüyada yaka takmak

Rüyada yaka takmak dinde olgunlaşacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Rüyada yaka takmak gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızı gözden geçirin.

Rüyada yakaya iğne takmak el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakaya çiçek takmak sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına işaret eder.

Rüyada yaka takmak yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada yakaya broş takmak parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine delalettir.

Rüyada yakaya altın takmak başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, çok iyi işler yapılacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakadan tutmak mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına delalet eder.

Rüyada ateşi yakamamak kötü günlerini aşmayı başaracağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sigarayı yakamamak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments