Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli halı süpürmek

Rüyada kirli halı süpürmek

Rüyada kirli halı süpürmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, düşmanlarını kaybetmeye, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada kirli halı süpürmek gördüyseniz:

  • İnsanların sizi hiçbir zaman kaybetmeyeceklerini düşünmesini engellemek için değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada kirli halı süpürmek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada tozlu halı süpürmek kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, giderlerin artış göstereceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada halıyı süpürmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada yeşil halı süpürmek aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, şeref ve rütbeye, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına inanılır.

Rüyada kırmızı halı süpürmek çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada elektrik süpürgesiyle halı süpürmek eşlerinin kapanacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına alamet eder.

Rüyada halının altını süpürmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada tozlu halıyı süpürmek bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments