Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli yeri süpürmek

Rüyada kirli yeri süpürmek

Rüyada kirli yeri süpürmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli yeri süpürmek gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşerek yapmak istediğiniz işler için gerekli bağlantıları kurabilirsiniz.

Rüyada kirli yeri süpürmek iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, ortamın bir hayli gerileceğine, hayatının tamamen altüst olacağına alamet eder.

Rüyada kirli su süpürmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli suyu süpürmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli halı süpürmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeri süpürmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada yer süpürdüğünü görmek bazı sorunlarla uğraşılacağına, daha fazla kazanç getireceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada bi yeri süpürmek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeri süpürdüğünü görmek ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments