Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli bir su görmek

Rüyada kirli bir su görmek

Rüyada kirli bir su görmek onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli bir su gördüyseniz:

  • Mücadeleci ortamlar ya da rekabet pişmanlık duyabileceğiniz ani tepkilere yol açabilir.

Rüyada kirli suya batmak çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına, önemli bir makama terfi alacağına işarettir.

Rüyada kirli suyun içine girmek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli suyu görmek her nimetin lezzetine varacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına delalet eder.

Rüyada evin içinde kirli su görmek içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada kirli su aktığını görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada kirli akan su görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kirli su içmek lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirli suya girdiğini görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, engellerin ortadan kalkacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments