Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli suyun içine girmek

Rüyada kirli suyun içine girmek

Rüyada kirli suyun içine girmek kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, derdin sona ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, sorunların hallolacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli suyun içine girmek gördüyseniz:

  • İş veya eğlence amaçlı seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada kirli suyun içine girmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kirli suya girmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına yorulur.

Rüyada kirli denize girmek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına işaret eder.

Rüyada kirli göle girmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, yaraların merheminin bulunulacağına inanılır.

Rüyada kirli tuvalete girmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kirli havuza girmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada kirli bir eve girmek sevdiği kişiden de ayrılacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok kirli su görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments