Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli su içmemek

Rüyada kirli su içmemek

Rüyada kirli su içmemek çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, hoşluklarla karşılaşacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, aç kalacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli su içmemek gördüyseniz:

  • Size doğruyu söylemeyen veya çok fazla talebi olan kişiler olabilir.

Rüyada kirli su içtiğini görmek rızkın ve kazancın artacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, dualarının karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli su içmemek sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına alamet eder.

Rüyada iç çamaşırının kirlendiğini görmek malından ve parasından kaybedeceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli iç çamaşırı görmek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına işarettir.

Rüyada içi kirli tırnak görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli kadın iç çamaşırı görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada iç çamaşırını kirli görmek yeni işlere atılacağına, iyilik ve güzellik bulacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine rivayet eder.

Rüyada kirli erkek iç çamaşırı görmek kazancının daha da artacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments