Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya girdiğini görmek

Rüyada suya girdiğini görmek

Rüyada suya girdiğini görmek eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada suya girdiğini gördüyseniz:

  • Pek çok konu planlandığı gibi ya da gitmesi gereken şekilde ilerlemeyebilir.

Rüyada suyun içine girdiğini görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada camdan su girdiğini görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya tabir olunur.

Rüyada evine deniz suyu girdiğini görmek yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına yorulur.

Rüyada evin içine su girdiğini görmek zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, zahmete ve derde düşeceğine delalet eder.

Rüyada çamurlu suya girdiğini görmek bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin suya girdiğini görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada akar suya girdiğini görmek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suya girdiğini görmek kredi çekileceğine, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments