Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli suda yüzmek

Rüyada kirli suda yüzmek

Rüyada kirli suda yüzmek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, kazancın sürekli artacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına, kalkınacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, ona göre davranacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli suda yüzmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya yapmak istediğiniz düzenlemeleri destekleyen koşullar var.

Rüyada kirli suda yüzdüğünü görmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli suda yüzmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada kirli suda balık görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine işarettir.

Rüyada kirli suda boğulduğunu görmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli suda yıkanmak yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine delalet eder.

Rüyada kirli suda çamaşır yıkamak bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine yorulur.

Rüyada kirli suda balık tutmak yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kirli suda abdest almak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments