Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli suda yüzdüğünü görmek

Rüyada kirli suda yüzdüğünü görmek

Rüyada kirli suda yüzdüğünü görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, itibarının ve makamının artacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada kirli suda yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilerin sizi inanmadığınız bir yöne sürüklemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada kirli suda yüzdüğünü görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli suda yüzmek çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına, ticaret ehli kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli suda balık tutmak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli suda yılan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli suda abdest almak yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine yorulur.

Rüyada kirli suda balık görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına delalet eder.

Rüyada kirli suda boğulduğunu görmek ters giden olayların düzeleceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli suda banyo yapmak hem moral hem de çareler bulacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments