Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli suda yıkanmak

Rüyada kirli suda yıkanmak

Rüyada kirli suda yıkanmak çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına delalet eder.

Rüyada kirli suda yıkanmak gördüyseniz:

  • Özel bir problemin tekrar ele alınması gerekebilir.

Rüyada kirli suda yılan görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına işarettir.

Rüyada kirli suda banyo yapmak aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli suda abdest almak sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kirli suda boğulduğunu görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli suda balık görmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine delalettir.

Rüyada kirli suda boğulmak sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına işaret eder.

Rüyada kirli suda balık tutmak zorluk ve zahmete düşeceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına rivayet eder.

Rüyada kirli suda çamaşır yıkamak onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, herkesin yardımına koşacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments