Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak suda abdest almak

Rüyada berrak suda abdest almak

Rüyada berrak suda abdest almak çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, duygularının karşılığını alamayacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine inanılır.

Rüyada berrak suda abdest almak gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirebilir, kendinizi şımartacak işlere zaman ayırabilir veya aşk hayatınız için özel zaman yaratabilirsiniz.

Rüyada berrak suda abdest almak planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına delalet eder.

Rüyada temiz ve berrak suda yüzmek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, çok rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada berrak suda boğulmak anne ve babanın kalbinin kırılacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada berrak akar suda yüzmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada berrak bir suda yüzmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada berrak suda balık görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına alamet eder.

Rüyada temiz berrak suda yüzmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada berrak suda yüzmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, birçok engelin aşılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments