Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz suda abdest almak

Rüyada temiz suda abdest almak

Rüyada temiz suda abdest almak hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, yeni mallara kavuşacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zor durumda bırakacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada temiz suda abdest almak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda rahatlamanıza neden olacaksa gerekli adımları atmanız gerekiyor.

Rüyada temiz suda abdest almak yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada berrak suda abdest almak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada duru suda abdest almak yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, kırılan kalbin onarılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada bulanık suda abdest almak geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada akan suda abdest almak maddi gücünün de daimi olacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına inanılır.

Rüyada kirli suda abdest almak hem de zengin biri olacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, maddi gücünün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz suyla abdest almak varlık içinde yaşayacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına inanılır.

Rüyada temiz berrak suda yüzmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments