Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli havuz görmek

Rüyada kirli havuz görmek

Rüyada kirli havuz görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, itibar kaybedeceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli havuz gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı plan veya projeleriniz varsa, kafanızda, olayların aynen istediğiniz şekilde gelişeceğini düşleyerek şekillendirebilirsiniz.

Rüyada kirli havuzu temizlemek günden günde daha fazla stres yapacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havuzda kirli su görmek satışların düşeceğine, çekilen acıların unutulacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine delalet eder.

Rüyada kirli havuz temizlemek telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına işarettir.

Rüyada kirli havuz görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine alamet eder.

Rüyada kirli havuzda yüzdüğünü görmek rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, ilişkilerin noktalanacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada kirli havuza girmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına işaret eder.

Rüyada havuzdan abdest almak işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada havuzda yüzen adam görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments