Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzda yüzen adam görmek

Rüyada havuzda yüzen adam görmek

Rüyada havuzda yüzen adam görmek ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, canın sıkılacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine alamet eder.

Rüyada havuzda yüzen adam gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken olumsuz kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada havuzda yüzen adam görmek ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, büyük atılımlar yapacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına rivayet eder.

Rüyada havuzda yüzememek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, emellere ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada havuzda yüzen kadın görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, yoğun stres altında kalacağına delalettir.

Rüyada havuzda yüzmeyi öğrenmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada havuzda yüzen balık görmek işlerin rast gideceğine, bereketin eksileceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına işarettir.

Rüyada havuzda yüzen insan görmek yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, karın artacağına işarettir.

Rüyada havuzda yüzme öğrenmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada havuzda yüzme yarışı yapmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments