Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli havuzda yüzdüğünü görmek

Rüyada kirli havuzda yüzdüğünü görmek

Rüyada kirli havuzda yüzdüğünü görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli havuzda yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Sizden haber bekleyenler var.

Rüyada kirli havuzda yüzdüğünü görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada kirli havuza girmek karlı ortaklıklara gireceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli havuz temizlemek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, işinden evine gidip geleceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına işarettir.

Rüyada havuzda kirli su görmek helal rızıklara kavuşulacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, yenileceğine, şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli havuzu temizlemek gelirinin eksileceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli havuz görmek sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, dilediği gibi yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derin bir havuzda yüzmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, paraya ve mala kavuşacağına alamet eder.

Rüyada çamurlu havuzda yüzmek kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments