Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli havuz temizlemek

Rüyada kirli havuz temizlemek

Rüyada kirli havuz temizlemek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya inanılır.

Rüyada kirli havuz temizlemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal yaşamdaki duruşunuzu etkileyebilecek yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Rüyada kirli havuz temizlemek tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına delalet eder.

Rüyada kirli havuzu temizlemek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada havuzda kirli su görmek kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, dertlerine çare bulacağına alamet eder.

Rüyada kirli havuz görmek yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli havuzda yüzdüğünü görmek haneden birinin ayrılacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Rüyada kirli havuza girmek istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş havuz temizlemek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuzun içini temizlemek kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments