Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzda kirli su görmek

Rüyada havuzda kirli su görmek

Rüyada havuzda kirli su görmek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, kazancının tükenmeyeceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine yorulur.

Rüyada havuzda kirli su gördüyseniz:

  • Sizi anlamayan kişilere kendinizi ifade için alışılmadık, olağanüstü veya eğlenceli yollar deneyebilirsiniz.

Rüyada havuzda kirli su görmek huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, içine fesat düşeceğine delalettir.

Rüyada kirli havuz temizlemek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli havuz görmek rızkının eksileceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada kirli havuzu temizlemek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli havuzda yüzdüğünü görmek aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli havuza girmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına yorulur.

Rüyada yeşil su dolu havuz görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyu çekilmiş havuz görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments