Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzdan abdest almak

Rüyada havuzdan abdest almak

Rüyada havuzdan abdest almak mal ve para sahibi olacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada havuzdan abdest almak gördüyseniz:

  • Düşünmeden yaptığınız bir yorumla, kasıtsız şekilde bir kişiye zarar verebilir veya onu üzebilirsiniz.

Rüyada havuzdan abdest almak gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada havuzda abdest almak malında azalmaya, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına yorulur.

Rüyada pınardan abdest almak farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine tabir olunur.

Rüyada abdest almaya hazırlanmak septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin abdest aldığını görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada banyo yapıp abdest almak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine inanılır.

Rüyada denizde abdest almak hayatın temposunun yükseleceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada abdest alırken burnu kanamak adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments