Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli havuza girmek

Rüyada kirli havuza girmek

Rüyada kirli havuza girmek aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, başarılarının kalıcı olacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli havuza girmek gördüyseniz:

  • Kırıcı olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada kirli havuza girmek maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına işarettir.

Rüyada kirli havuzu temizlemek sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kirli havuz temizlemek kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına işaret eder.

Rüyada kirli havuzda yüzdüğünü görmek yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli havuz görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuzda kirli su görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, mutlu günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıyafetle havuza girmek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına delalet eder.

Rüyada havuz girmek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments