Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli dere görmek

Rüyada kirli dere görmek

Rüyada kirli dere görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, canının ve malının garantide olacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada kirli dere gördüyseniz:

  • Geçmişe dönük hislerinizin yeniden ortaya cıkması sizi rahatsız edebilir.

Rüyada kirli dereye düşmek kötü yönde hareket edeceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada kirli dere görmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli derede yüzmek ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete işaret etmektedir.

Rüyada kirli dereden geçmek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Rüyada kirli bir dere görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dereye düşmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada dere tepe görmek arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada temiz akan dere görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments