Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dere tepe görmek

Rüyada dere tepe görmek

Rüyada dere tepe görmek bolluğun ve bereketin düşeceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, istediği evde oturacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına, etrafına güzel insanların dolacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına delalettir.

Rüyada dere tepe gördüyseniz:

  • Güzel haberi paylaşmadan önce, belli imzaların atıldığından, resmi kağıdın geldiğinden veya anlaşmaların yapıldığından emin olmalısınız.

Rüyada dere tepe gezmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, sorunlarının da çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dere tepe görmek güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada topraktan tepeler görmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek tepede olduğunu görmek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kar tepesi görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada tepede ağaç görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yedi tepe görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada tepeden şehre bakmak yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments