Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dereye düşmek

Rüyada dereye düşmek

Rüyada dereye düşmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, malını ve canını emniyete alacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, güllük gülistanlık olacağına delalettir.

Rüyada dereye düşmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere baskı uygulamadan önce çok iyi düşünmelisiniz.

Rüyada kirli dereye düşmek geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, el açmayacağına işaret eder.

Rüyada bulanık dereye düşmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayla dereye düşmek alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada çamurlu dereye düşmek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, yaşamının da düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada dereye düşmek üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına delalettir.

Rüyada derenin içine düşmek sorunların günden güne artacağına, sorunların ortadan kalkacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına yorulur.

Rüyada boklu dereye düşmek çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dereden düşmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments