Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli derede yüzmek

Rüyada kirli derede yüzmek

Rüyada kirli derede yüzmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, kısmetinin açılacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli derede yüzmek gördüyseniz:

  • Geçmişi bir kenara bırakıp, kendi yolunuzda devam etme kararı alabilirsiniz.

Rüyada kirli derede yüzmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, zorlukları teker teker aşacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına tabir olunur.

Rüyada kirli dereye düşmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli bir dere görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada kirli dere görmek dikkat çekeceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli dereden geçmek zahmete ve meşakkate düşeceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada bir derede yüzmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, güzelliklerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada derenin içinde yüzmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına işarettir.

Rüyada dere suyunda yüzmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, eşine değerli hediyeler alacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments