Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli bir dere görmek

Rüyada kirli bir dere görmek

Rüyada kirli bir dere görmek kazanılan paranın artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, sevineceğine ve mutlu olacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına rivayet eder.

Rüyada kirli bir dere gördüyseniz:

  • Kendinizi kaybetmiş ya da aynı noktaya dönmüş gibi hissederseniz dediklerimi hatırlayın.

Rüyada kirli derede yüzmek maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada kirli bir dere görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kirli dere görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada kirli dereden geçmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada kirli dereye düşmek ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada donmuş dere görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada dereden kan aktığını görmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada derenin içinde yüzmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, konforundan da ödün vereceğine, bereketli bir yaşama sahip olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments